Winkelwagen
0 items(s)
De leukste kindermode
voor jongens en meisjes.

tablet mobile teaser

Waarom een App?

Je herkent het vast wel: winkelen met kids kan erg lastig zijn! Tijdgebrek, kids die helemaal geen zin hebben…. Shoppen is helaas niet altijd leuk! Nikita Kindermode heeft nu de oplossing! Kleding uitzoeken kan je nu op een leuke en makkelijke manier doen, samen met je kinderen: met de Nikita aankleed App! Kinderen zijn gek op tablets en erg handig met deze devices. Dus wat is leuker voor een kind om zelf kleding uit te zoeken en te passen met een aankleedapp? Waar en wanneer je maar wilt?

Nikita Kindermode heeft een app ontwikkeld waarmee het kind spelenderwijs eerst zichzelf kan namaken met een poppetje: jongen, meisje, huidskleur, haarkleur en kapsel kunnen gekozen worden. En dan is je digitale zelf klaar om aangekleed te worden!

De kleding komt overeen met de collectie die op dat moment bij Nikita in de winkel hangt. Dus de kids kiezen, de ouders beoordelen de gekozen kledingstukken en kunnen deze eventueel gelijk bestellen!

Bekijk de preview van de App

De voordelen

  • Op een leuke en speelse wijze kleding uitzoeken
  • Creativiteit van het kind wordt geprikkeld
  • Altijd en overal beschikbaar : super makkelijk!
  • Makkelijke bestelmogelijkheid in de webshop

De Nikita aankleed App is straks te downloaden in de AppleStore en de GooglePlay store. Zodra de app te downloaden is, wordt dit op verschillende manieren bekend gemaakt.

Get it on Google Play